Logo paul definitief vierkant

Tri-PT Studio

WattCycling

Wattbike

WattCycling

WattCycling HIT

Minimaal 3u van te voren reserveren en ook minimaal 3u voor aanvang van de training annuleren. Training gaat door bij minimaal 2 of meer deelnemers.

05ca2c03 a705 47bd 9470 cae545d5e113
97e3a7df 1494 4199 8eb9 71f6c8af2db1
0f98be4d 1eed 4a79 a555 65e79ec474fb

Organisator

Logo paul definitief vierkant

Tri-PT Studio

Tri-PT Studio is dé plek voor triatleten en sporters uit Voorschoten en omgeving die hun sportieve prestaties naar een hoger niveau willen tillen. Maak gebruik van één op één coaching van gecertificierde ervaringsdeskundigen of kies voor lessen in groepsverband.

Uniek in de omgeving is de endless pool. Speciaal voor triatlonliefhebbers is het hier mogelijk om je zwemtechniek te optimaliseren. Naast het zwemaspect worden ook de andere disciplines van de triatlon uitgebreid behandeld.

Niet alleen triatleten zijn welkom bij Tri-PT Studio. De focus ligt naast duursport ook op personal training. Bij deze trainingsessies is het mogelijk om één op één of juist met meerdere personen tegelijk specifieke doelen te behalen of nieuwe skills te leren.

Tri-PT Studio beschikt over de Wattbike om sporters te helpen door met PowerCycling fiets technisch een hoger niveau te behalen. Verbeter je fietstechniek met PowerCycling

Mobility training wordt gebruikt om de bewegingsvrijheid te vergoten. Dit doe je door de flexibiliteit, stabiliteit en kracht in je gewrichten en spieren te ontwikkelen.  

Sportvasten is de methode om je leven een nieuwe impuls te geven en om een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Sportvasten is geen dieet, maar effectieve een 10-daagse trainingsmethode.

 

Instructeur

Thumb 1641338581197

Chris Albers

Details

Geslacht

Mixed

Geschikt voor senioren

Ja

Geschikt voor mindervaliden

Nee

Conditie

Slecht

Geschikt voor 13-18 jr

Ja

Kinderen toegestaan

Ja

Niveau

Geen ervaring

Soort locatie

Indoor

Type activiteit

Elk type

Introducée toegestaan

Gratis

Afmelden tot

3 uur voor aanvang